Kehittämistyöhön vauhtia pelatenKunteko-ohjelma ja gälliwashere Oy ovat yhteistyössä luoneet uuden Topaasia®: työyhteisö -kehittämispelin. Peli soveltuu tiimin tai työyksikön toiminnan arvioimiseen sekä kehittämistyön vauhdittamiseen. Pelissä työyhteisön toimintaa arvioidaan keskustellen johtamisen, työelämän laadun, yhteistyön ja asiakaslähtöisyyden kannalta.

Pelaaminen on nopeaa ja tehokasta (jopa hauskaa) – se kestää vain noin tunnin – mutta tuottaa siinä ajassa yhteisen näkemyksen työyhteisön toiminnasta. Peli ohjaa löytämään työyhteisön tärkeimmän kehittämiskohteen ja tekemään sille konkreettisen toimintasuunnitelman.

Toimintaperiaate

Sinun ei tarvitse olla fasilitoinnin ammattilainen tai certified peopleperson master®tm. Riittää, että osaat sekoittaa kortteja ja seurata pelin ohjeita. Peli on ratkaisu, kun haluat saavuttaa tiimin kehityspalaverissa konkreettisia tuloksia. Yhden pelin äärellä voi olla samanaikaisesti 5-12 henkilöä. Jos henkilöitä on enemmän kuin viisi, pelataan pareina. Katso videolta, miten peli toimii.  

Peli auttaa tiimiäsi tunnistamaan ongelmiaan ja nostamaan kissoja pöydälle, kirkastamaan yhteistä suuntaa sekä tekemään yhteisiä ja priorisoituja päätöksiä etenemisestä. Alle tunnissa.

Hinnat ja tilaaminen

Pelejä voi tilata Topaasia Oy:lta verkkokaupasta.

Yksi peli maksaa 249 euroa. 

Hintoihin lisätään alv 24 %. Pelien toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Topaasia-hyötypelit nyt myös verkossa

DigiTopaasialla vedät tuloksekkaita, tehokkaita ja osallistavia tiimipalavereita niin etänä kuin paikan päällä tunnissa! Topaasialla etäpalavereista tehdään osallistavia, innostavia ja aiheessa pysyviä.

Digitaalinen Topaasia -palvelu on verkkopohjainen palvelu, jossa ei tarvitse asentaa uutta järjestelmää tai rekisteröidä uusia käyttäjätunnuksia. Pelisessioiden lopputulemana on varma lopputulos toimintasuunnitelman ja yhteisen ymmärryksen muodossa. Voit pelata kaikilla Topaasia®-pakoilla niin paljon kuin haluat.

Lue lisää DigiTopaasiasta ja kokeile palvelua ilmaiseksi. 

Lisätietoa:

Jussi Galla
0400 246626
galla[a]topaasia.com
https://topaasia.com