Podcastit ja tallenteet

Työ kuntaorganisaatioissa ja hyvinvointialueilla on arvokasta ja merkityksellistä! Kuuntele eri toimijoiden näkemyksiä ja oivalluksia työn kehittämisestä, työn murroksesta ja digitalisaatiosta. 

Podcastkuva
 

Kuntatyö 2.0 podcastsarja

Kuntatyö 2.0 on podcastsarja, joka pureutuu työn murrokseen ja työelämän trendeihin. Jaksoissa vierailee työelämän kehittäjiä ja kuntatyön tekijöitä useilta eri toimialoilta. Podcastsarja toteutettiin vuosina 2019-2020 osana Kunteko - Kunta-alan työelämän kehittämisohjelmaa, jonka päärahoittajana toimi Euroopan sosiaalirahasto. Sarjassa on 30 jaksoa. Lisätietoa jaksoista ja linkit täältä.

 

Kuntatyö murroksessa -webinaaritallenteet

Sarjassa avataan työn murros -selvityksen (2021) tuloksia eri toimialoilta ja esitellään kiinnostavia kunta-alan caseja työn murroksen teemoihin liittyen. Tallenteissa johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT:sta esittelee työn murroksen seurantatuloksia eri teemoista. Juontajana toimii ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu. Sarjassa on kahdeksan jaksoa.  Pääset kuuntelemaan ja katsomaan webinaaritallenteet tästä linkistä.

 

8 oppia kuntien digitalisaatiosta -podcastsarja

8 oppia kuntien digitalisaatiosta -podcastsarjassa eri alojen asiantuntijat jakavat konkreettisia vinkkejä digitalisaation hyödyntämisestä kunta-alalla. Podcastsarja on Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n ja Kuntaliiton yhdessä toteuttama ja Suomen Podcastmedian tuottama vuonna 2021. Sarjassa on kahdeksan jaksoa. Pääset kuuntelemaan podcastsarjan täältä.

 

Videoarkisto

Videoarkistoon on koottu otteita kunta-alan työelämän kehittämisestä, tapahtumista ja tilaisuuksista vuosien varrelta. Katsele videoita täällä