#uutinen - 24.08.2021

Liminka haluaa jakaa hyviä käytäntöjä kaikille

Limingan kunta on vienyt Tekojen torille jo yli 50 kehittämistekoa kunnan eri toimialoilta. Kunnassa halutaan kannustaa henkilöstöä prosessien ja toimintatapojen uudistamiseen ja kehittämistyöstä viestimiseen. Viestintä on nostettu to do -listojen kärkeen, sanoo kunnanjohtaja Pekka Rajala.

 

Limingassa pidetään tärkeänä toimintatapojen ja prosessien kehittämistä yhä paremmiksi ja sujuviksi toimintaympäristön muuttuessa. Henkilöstöä kannustetaan kehittämään ja uudistamaan työtä yhdessä. Uusista toimintatavoista viestitään, onnistumisisa juhlisetaan ja hyvä kehittämishankkeita ja -askelia tuodaan esille. 

"Viestintä on nostettu top kolmoseen to do listoilla. Olemme koettaneet johtoryhmästä lähtien rohkaista ja aktivoida henkilöstöä. Joskus meillä on ollut kilpailuja, mikä hallintokunta on aktiivisin ja saa parhaiten läpi juttuja lehtiin. Käymme läpi yhdessä niitä asioita, joista kannattaisi viestiä ja koetamme ”hoksauttaa ” toisia hienoista ja uusista asioista, joista kannattaisi kertoa ulospäin, kertoo kunnanjohtaja.

Rajala pitää positiivista julkisuutta ja näkyvyyttä eri medioissa menestyksen takeena, niillä myös ylläpidetään hyvää kuntakuvaa ja brändiä. Tärkeää on myös hyvän kehittämistyön jakaminen.

"Vaikka kunnat ovat toistensa kilpailijoita, niin olemme myös kumppaneita ja katsomme, että hyviä käytäntöjä tulee jakaa. Ei pyörää kannata moneen kertaan keksiä uudelleen”, hän korostaa.

Limingan hallintokunnat ovatkin ahkerasti jakaneet kehittämistyönsä tuloksia Tekojen torilla. Kuvauksia on vuodesta 2018 kertynyt jo yli 50. Tästä linkistä pääset katsomaan, millaista kehittämistyötä Limingassa tehdään. 

 

Kuvassa Tekojen torin logo

 

 

Kunnanjohtaja Pekka Rajala, Liminkan kunta
<   takaisin