podcast
Tärkeissä töissä-logo

8 oppia kuntien digitalisaatiosta -podcastsarja

8 oppia kuntien digitalisaatiosta -podcastsarjassa eri alojen asiantuntijat jakavat konkreettisia vinkkejä digitalisaation hyödyntämisestä kunta-alalla. Podcastsarja on Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n ja Kuntaliiton yhdessä toteuttama ja Suomen Podcastmedian tuottama vuonna 2021. Sarjassa on kahdeksan jaksoa. Pääset kuuntelemaan podcastsarjan täältä.

Kuntatyö 2.0 podcastsarja

Kuntatyö 2.0 -podcastsarja pureutuu työn murrokseen ja työelämän trendeihin. Jaksoissa vierailee työelämän kehittäjiä ja kuntatyön tekijöitä useilta eri toimialoilta. Podcastsarja toteutettiin vuosina 2019–2020.  Se rahoitettiin Kunteko - kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelmasta, jonka päärahoittajana toimi Euroopan sosiaalirahasto. Sarjassa on 30 jaksoa. Lisätietoa jaksoista ja linkit täältä. 

Kuntatyö murroksessa -webinaaritallenteet

Sarjassa avataan työn murros -selvityksen (2021) tuloksia eri toimialoilta ja esitellään kiinnostavia kunta-alan caseja työn murroksen teemoihin liittyen. Tallenteissa johtava työelämän kehittämisen asiantuntija Niilo Hakonen KT:sta esittelee työn murroksen seurantatuloksia eri teemoista. Juontajana toimii ohjelmapäällikkö Anna-Mari Jaanu. Sarjassa on kahdeksan jaksoa.  Pääset kuuntelemaan ja katsomaan webinaaritallenteet tästä linkistä