4.7.2022
Limingan kunta, elinvoimapalvelut, Pyörällä kuuhun -hanke, Liminka

Hankepostikortti

Yhteistyössä: Raahe, Siikajoki, Pyhäjoki
Valmis

Tarve ja tavoitteet
Limingan ja Raahen seudun kehityksen yhteinen kehittämishanke "Pyörällä kuuhun" tähtää alueen matkailuelinkeinon kehittämiseen edistämällä pyörämatkailua. Hankkeen toiminnan kannalta on olennaista, että hankeviestintä tavoittaa oleelliset toimijat: matkailuyrittäjät sekä pyöräpalveluita tarjoavat yrittäjät. Hankeviestinnän tulisi olla mielenkiintoista, ytimekästä ja selkeää. Tähän tarkoitukseen kehitettiin hankepostikortti.
Ratkaisu
Hankkeen logon pohjalta luotiin eloisa ja mielenkiinnon herättävä postikorttikuva, joka painettiin postikortin etupuolelle. Takapuolelle kirjattiin lyhyesti ja tiivisti hankkeen päätavoitteet. Otsikkokenttään luotiin QR-koodi, joka sijoitettiin perinteisen postimerkin paikalle. Postikortin leimausta jäljittelevän kuvion kohdalle sijoitettiin hankkeen toiminta-aika ja osoitekenttään kirjattiin hankehenkilöstön yhteystiedot. Kortti ei siis sovellu sellaisenaan lähetettäväksi vastaanottajalle, mutta sen voi toki toimittaa vastaanottajalle kirjekuoressa postitse. Postikortin painatuskustannukset rahoitettiin hankkeen budjetista, mutta postikortti-ideaa hyödynnettiin myös hanketta esittelevässä Instagram Reels-julkaisussa.
Tulokset
Hankepostikortti yhdistää hankejulisteen ja hankehenkilöstön käyntikortit yhteen pakettiin. Kortti on helppo jakaa hankkeen kannalta olennaisille yhteistyökumppaneille, ja se toimii hyvin keskustelun avaajana.
Liitteet
Hankepostikortti.pdf

Yhteyshenkilöt

Katariina Huikari
katariina.huikari(ät)liminka.fi
Projektipäällikkö
Limingan kunta
Siiri Sarias
siiri.sarias(ät)raahe.fi
Projektikoordinaattori
Raahen seudun kehitys
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto/esihenkilöt
ja henkilöstö

Toimialat

Teemat