23.8.2018
Kuhmon kaupunki, Kuhmo

Kehityskeskustelujen vieminen luontoympäristöön

Käynnissä

Tarve ja tavoitteet
Ajan löytäminen kehityskeskusteluille ollut vaikeaa ja ne ovat jääneet taka-alalle viime vuosina. Keskusteluympäristön vaihtamisella luontoympäristöön hain itselle ja keskustelukumppaneille uutta, vapaampaa ja motivoimampaa ympäristöä ja näkökulmaa keskustelun käymiselle. Tavoitteena on luoda edes hieman erilaista toimintatapaa "jäykälle" vanhalle mallille.
Ratkaisu
Ensimmäinen keskustelu käytiin ryhmäkeskustelun kolmen alaisesimehen kanssa. Varattiin yhteinen aika n. 3 vkoa etukäteen. Siirryttiin sovittuna aikana omin kustannuksin Ontojärven rantaan, josta matkattiin kauniissa, lämpimässä kesäsäässä minun veneellä järvelle. Venetaipaleella läheiseen saareen vetouisteltiin. Saaressa käytiin kehityskeskustelu ja paisteltiin makkarat. Aikaa tämä reissu vei 4h ja tehtiin omin kustannuksin, mutta työajalla.
Tulokset
Käyty vasta yksi reissu, mutta kokemuksena hyvä tapa keskustelun käymiselle. Ympäristön muuttaminen vie ajatukset pois toimistotöistä ja - kiireistä. Seuraavat keskustelut varmaan eri ympäristössä. Säästöjä ei ole varmaan syntynyt, mutta ei lisännyt kustannuksiakaan. Toimintatavan voi ottaa käyttöön johtamallani palvelualueella.

Yhteyshenkilöt

Jari Juntunen
jari.juntunen(ät)kuhmo.fi


Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto, henkilöstö ja
palvelujen käyttäjät

Toimialat

Teemat