15.1.2020
Lempäälän kunta, Ikäihmisten palvelut, Toimelantalo, Lempäälä

Musiikkielämys ikäihmisille

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Halusin piristää vanhuksia, kun olen pitkään käynyt heitä ohjaamassa Toimelan kunto-ohjaajana. Minulla on laulaja- ja taiteilijaystäviä. Toisten auttaminen lisää onnellisuutta. Laulajaystäväni tuli laulamaan ja soitimme kitaralla vanhoja Karjalaisia lauluja, ystävänlaulua ja laulatimme vanhuksia. Kaikki olivat iloisia ja liikuttuneita tapahtumasta, jonka hoidimme Torstai-kahvilan yhteydessä.

Toinen ideani oli syksyllä 2019 pidetyt päivätanssit, jotka myös järjestettiin Toimelassa. Keväälle uutena ideana on kansallispukujen ulkoilutus. Olen tiedustellut, että sille olisi kysyntää.
Ratkaisu
Neuvottelin päivätoiminnanohjaaja Tarja Lehtiön kanssa siitä, voisimmeko järjestää lauluhetken Torstai-kahvilan yhteydessä. Tarja tarjoili kahvia ja me laulatimme väkeä soittimien kanssa.
Tulokset
Tuokio lisäsi yhteisöllisyyttä ja onnellisuutta. Henkilökunnalle ja asiakkaille tuli hyvä mieli. Haluan järjestää keväälle kansallispukujen ulkoilutuksen, jossa mahdollisesti taikuriystäväni ja saman laulajan kanssa laulatamme väkeä kitaran kanssa.

Yhteyshenkilöt

Susanna Pihlman
nanna.pihlman(ät)outlook.com
Kunto-ohjaaja
Lempäälän Kunta
Susanna Pihlmannin esimies Sari Juuti
sari.juuti(ät)lempaala.fi, susanna.pihlman(ät)lempaala.fi
Esimies
Lempäälän Kunta

Anna Myllymaa, Erkki Häkli ja Jenni Helgvist
anna.myllymaa(ät)lempaala.fi,erkki.hakli(ät)lempaala.fi
Esimies, päällikkö Erkki Häkli
Lempäälän Kunta
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto, henkilöstö ja
palvelujen käyttäjät

Toimialat

Toiminnot

Teemat