29.9.2021
Limingan kunta, elinvoimapalvelut, Liminka

Tervetuloa Liminkaan - kirje uusille liminkalaisille

Kehitteillä

Tarve ja tavoitteet
Limingan kunnan tavoitteena on positiivinen nettomuutto vuosittain. Liminka onkin houkutellut mukavasti muuttajia, mutta nyt kunta haluaa osoittaa jokaiselle muuttajalle selkeästi sen, kuinka arvokkaita he kunnalle ovat.
Ratkaisu
Liminka ei suoraan saa tietoja kuntaan muuttavista henkilöistä, mutta tällainen lista on kuitenkin välttämättömyys, jotta tervetulokirjeen voisi heille toimittaa. Limingan kunta käynnisti tästä syystä yhteistyön suoramarkkinointiyrityksen kanssa. Yritys toimittaa listauksen kuntaan muuttavista henkilöistä, ja heille toimitetaan henkilökohtainen tervetulokirje, jonka on allekirjoittanut kunnanjohtaja.

Ohessa muuttaja saa mukavia etukuponkeja, jotka ohjaavat häntä tutustumaan uuden kotikuntansa palveluihin.

Limingan kunta tarjoaa muuttajille pullakahvit, ja paikalliset yrittäjät ovat saaneet mahdollisuuden lahjoittaa kirjeisiin erilaisia tutustumistarjouksia tai muita etuja.
Tulokset
Tervetulokirjeet lähtevät liikkeelle vasta lokakuun alussa, joten toiminnasta ei ole vielä kokemuksia. Kirje otetaan kuitenkin varmasti vastaan positiivisesti ja muuttajille toimitetut alekupongit voivat houkutella paikallisiin yrityksiin ja liikkeisiin uusia asiakkaita. Samalla muuttajat saavat kokemuksen, että heidät huomioidaan henkilökohtaisesti ja Liminka tekee heihin myönteisen ensivaikutelman.

Yhteyshenkilöt

Anu-Maija Kärjä
anu-maija.karja(ät)liminka.fi
Viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija
Limingan kunta
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto/esihenkilöt
ja henkilöstö

Toimialat

Teemat