Tekojen tori kampanja
#uutinen - 04.09.2023

Tekojen tori -kampanjassa etsitään Suomen kekseliäintä kuntaa tai hyvinvointialuetta

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja alan pääsopijajärjestöt kannustavat jälleen kunta- ja hyvinvointialalla työskenteleviä jakamaan kehittämistekojaan Tekojen tori -portaalissa. Kampanjaan voivat osallistua kaikki kunta- ja hyvinvointialuetyön kehittäjät kertomalla portaaliin oman työpaikkansa toimintatapojen ja palvelujen uudistamisesta.

Kunta- ja hyvinvointialuetyön kehittämisellä on paljon merkitystä, sillä palvelujen sujuvuus ja työntekijöiden hyvinvointi vaikuttavat jokaiseen. 

”Haluamme nostaa julkisen työn arvoa ja tehdä näkyväksi isoja ja pieniä kehittämistekoja kunnista ja hyvinvointialueilta. Kannustamme ja innostamme alan työpaikkoja levittämään ideoitaan ja kehittämisratkaisujaan muille”, kertoo työelämän kehittämisen asiantuntija Anna-Mari Jaanu.

Iloisia ihmisiä ja tekemisen intoa -Tekojen tori kampanja
 

Jo 1062 tekoa ja toiset tuhat tulossa!

Vuoden 2022 kekseliäimmän kunnan tittelin voitti Liminka. Liminkalaiset ahkeroivat viime syksyn kampanjassa Tekojen tori -verkkoportaaliin kaikkiaan 68 kehittämistekoa. Liminka voitti Suomen kekseliäimmän kunnan palkinnon toistamiseen.

Tekojen torilla on nyt 1062 kehittämistekoa yli 140:sta kunta-alan organisaatiosta. Tänä vuonna myös hyvinvointialueet voivat osallistua kampanjaan.

“Kun ajat ovat haastavat, tarvitaan hyviä tekoja. Kunnissa ja hyvinvointialueille pohditaan jatkuvasti, miten toimintatapoja, prosesseja tai palveluja tulisi parantaa, kehittää ja uudistaa. Käynnissä on isoja projekteja ja kehittämishankkeita, mutta kehittämistä tehdään koko ajan myös osana arjen työtä. Usein pienikin oivallus voi parantaa työn sujuvuutta ja työelämän laatua”, sanoo Anna-Mari Jaanu.

Innostavimmat kehittämisteot ja eniten kehittämistekoja kampanja-aikana 4.9–15.10.2023 ilmoittaneet kunnat sekä hyvinvointialueet palkitaan 4.12.2023 Helsingissä Tärkeissä töissä -gaalassa.

Tekojen tori -portaali on osa työelämän kehittämisen Tärkeissä töissä -kokonaisuutta. Sitä tuottavat Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt eli Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.

Lisätietoja: 
Anna-Mari Jaanu, työelämän kehittämisen asiantuntija, Tärkeissä töissä, puh. +358 50 572 4620

www.tärkeissätöissä.fi/tekojentori
#tärkeissätöissä

<   takaisin