#uutinen - 26.06.2024

Työelämäfoorumissa 2024 teemana nuoret - osallistu verkossa!

Nuorten kanssa kohti maailman parasta työelämää!

Työelämäfoorumi 2024 järjestetään 20.11.2024 klo 9–12 Helsingissä, Pikku-Finlandiassa sekä kaikille avoimena maksuttomana verkkotapahtumana.  Verkkotapahtuman ilmoittautuminen on nyt avattu – tule kuulemaan, millainen on nuorten näkemys maailman parhaasta työelämästä, ja miten sitä lähdetään luomaan yhdessä päättäjien kanssa.

Foorumin teemana on nuoret. Nuorten ja päättäjien vuoropuhelussa kuullaan nuorten ajatuksia, kokemuksia ja ideoita työstä ja työelämästä. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten luomme nuorille mahdollisimman hyvät edellytykset työelämään sen ensiaskeleista lähtien.  Tilaisuuden avaa sosiaaliturvaministeri Sanni Grahn-Laasonen  ja yhteinen ohjelma päättyy työministeri Arto Satosen päätössanoihin. Tilaisuudessa nuoret pääsevät ääneen pyöreänpöydän keskusteluissa yhdessä päättäjien kanssa.

Ilmoittautuminen verkkotapahtumaan. 

Lue lisää Työelämäfoorumin verkkosivulta.

Työelämäfoorumi 2024 järjestetään yhteistyössä valtakunnallisen TYÖ2030-ohjelman ja ESR+ -rahoitteisen Parempi työelämä! -koordinaatiohankkeen kanssa. Kumppanina on valtakunnallisia nuorisojärjestöjä. 

<   takaisin