25.10.2022
Lempäälän Kehitys Oy, Lempäälä

Hankintamessut ja Business Lempäälä Forum

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Lempäälän Kehityksen tehtävänä on edistää yritysyhteistyötä ja tuottaa lempääläläisille yrittäjille elinkeinopalveluja. Lempäälän Kehitys pyrkii kehittämään hankintayhteistyötä niin, että paikalliset yritykset pääsevät tarjoamaan palvelujaan kunnan hankintapäätöksiä tekeville.

Yrittäjäpalavereissa nousi esiin idea Nordic Business Forumin oheistapahtumasta Lempäälässä. Tapahtuman tavoitteena oli ajankohtaisten, kunnan ja yrittäjien yhteisten asioiden esiin nostaminen, keskustelun herättäminen ja verkostoitumismahdollisuuksien tarjoaminen.
Ratkaisu
Lempäälässä, Lempäälä-talon, kirjaston ja Ideakeskuksen tiloissa järjestettiin kaksipäiväinen tapahtuma yhteistyössä Lempäälän Kehityksen, Lempäälän kunnan, Tredu - ammattiopiston ja Lempäälän Yrittäjien kanssa 20.-21.9.2022.

Ensimmäisenä päivänä klo 12-16 oli kirjaston tapahtumaportailla Business Forum, luennoista ja paneelikeskusteluista koostuva avoin tapahtuma, jonka yhteydessä, erillisessä kokous- ja näyttelytilassa järjestettiin samaan aikaan Hankintamessut. Ideakeskuksessa oli lisäksi mahdollisuus seurata Nordic Business Forumin livestriimiä ja klo 16-19 silellä järjestettiin after work -verkostoitumistilaisuus.

Osallistujille oli tarjolla businesslounas ja kahvit messutilassa.


Toisena päivänä livestriimi jatkui Ideakeskuksessa ja Tredu järjesti erillisen vielä myyntikoulutusluennon ja kahvituksen.

Tapahtuma oli kaikille osallistujille ja näytteilleasettajille maksuton. Kustannuksista avstasi Lempäälän Kehitys Oy ja tilat tarjosi kunta.

Tapahtumaan osallistui kaikkiaan n. 200 henkilöä, joista n. 50 Lempäälän kunnan hankintojen kanssa työskentelevää työntekijää. Messujen näytteilleasettajayrityksiä oli n. 30.
Tulokset
Tapahtumaan oltiin pääsääntöisesti erittäin tyytyväisiä. Hankinnat ovat yrittäjiä puhuttava kestoaihe ja yhteistyön kehittämisessä päästiin jälleen askel eteenpäin. Luennot olivat ajankohtaisia ja kiinnostivat niin kuntaväkeä kuin yrittäjiäkin. Hankintamessuille osallistuneista suurin osa piti satsausta kannattavana.
Linkit
https://www.businesslempaala.fi/2022/08/26/lempaala-business-forum-20-21-9/

Yhteyshenkilöt

Elina Kivi
elina.kivi(ät)lempaala.fi
Yhteysjohtaja
Lempäälän Kehitys Oy
Anette Almi
anette.almi(ät)lempaala.fi
kehittämispäällikkö
Lempäälän Kehitys Oy
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta