22.9.2017
Järvi-Saimaan Palvelut Oy, Sulkava

Hirveän hyvä hirvi!

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Juvan, Sulkavan ja Rantasalmen kuntien omistama yhtiö, jonka päätehtävä on olla mukana tuottamassa hyvinvointia alueelle ja asukkaille. Olemme työhurjia. Töitä tehdään asiakkaan arvon tuottaminen mielessä jokaisessa työtehtävässä. Välillä hullutellen, asiakkaan paras aina mielessä.

Sulkavan keittiöillä halutaan tehdä aina ruokaa, joka jää mieleen. Ruokaa, joka on paikallista ja johon meillä on vahvoja tunnesiteitä. Resurssit ovat rajallisia, mutta niiden perään ei natista ja kitistä. Sen sijaan Järvi-Saimaan alueella toimitaan resurssiviisaasti ja fiksusti. Verkostoidutaan ja ollaan välilöissä. Koskaan ei tiedä mitä oven takana kolkuttaa.
Ratkaisu
Verkostoituminen toden totta kannattaa. Sulkavalainen metsästysseura päätti lahjoittaa hirvenlihaa keittiöille. Reteät etelä-savolaiset sanoivat, että lahjoittakaa koko ruho. Ja näin todentotta tehtiin. Kokonainen hirven ruho saapui pian oikeoppisesti leimattuna, merkittynä ja tarkastettuna Sulkavan keittiöille.
Tulokset
Kunnon lihaa. Majavaa olikin jo tarjoiltu ja nyt pystyimme herkutella hirvellä. Siitä riitti moneen ateriaan. Ja monessa paikassa syötäväksi. Ympäri Sulkavaa. Sillä jaettu hirvi on yhteinen ilo. Tämä oli siis tarina verkostoitumisesta ja verkostoissa toimimisesta. Järvi-Saimaalaisesta työhurjuudesta, jolle kylmiöön ilmestyvän hirven hyödyntäminen ei ole temppu eikä mikään. Ja tarina siitä, kuinka meistä jokainen ansaitsee palan luksusta. Lompakkoon tai koulutustaustaan katsomatta. Järvi-Saimaan työhurjilla on muuten sanonta. “Jos jotakin ei ole, niin se etitää ja tehhään”.

Yhteyshenkilöt

Simo Kaksonen
simo.kaksonen(ät)jarvisaimaanpalvelut.fi
Kehitysjohtaja
Järvi-Saimaan Palvelut Oy
Minna Hakulinen
minna.hakulinen(ät)jarvisaimaanpalvelut.fi
Ravitsemispäällikkö
Järvi-Saimaan Palvelut Oy

Simo Kaksonen
simo.kaksonen(ät)jarvisaimaanpalvelut.fi
Kehitysjohtaja
Järvi-Saimaan Palvelut Oy
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto, henkilöstö ja
palvelujen käyttäjät

Toimialat

Toiminnot

Teemat