14.10.2022
Limingan kunta/ Elinvoima (viestintä), Liminka

Mitä pyörätuolitansseissa tapahtuu? – esittelyvideo rohkaisee osallistumaan!

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Soveltavan liikunnan merkitys ja tarve ovat kasvaneet jatkuvasti. Erityistä tukea tarvitsevat ryhmät on syytä huomioida, ja Limingassa asiaan halutaan panostaa koko ajan enemmän. Pyörätuolitanssit on erinomainen liikkumisen muoto ja samalla myös esimerkki siitä, kuinka myös kuntalaisten oma kiinnostus ja innostus voivat luoda uusia mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia Liminkaan.

Vaikka soveltavan liikunnan harrastusmahdollisuuksia löytyy, ei mainonta välttämättä tavoita kaikkia potentiaalisia kävijöitä. Saavutettavuuden näkökulmasta viestintään ja markkinointiin kannattaa panostaa muussakin kuin tekstimuodossa.
Ratkaisu
Video pyörätuolitansseista päätettiin tehdä, sillä tanssiryhmä halusi esitellä toimintaansa ja madaltaa osallistumisen kynnystä – kun ennalta näkee, mitä tansseissa tapahtuu, rohkeus osallistua kasvaa!

Liikuntapalvelupäällikkö ja erityisliikunnanohjaaja Hanna Koskinen yhdessä tanssinopettaja Jutta Kotalan kanssa olivat yhteydessä kunnan viestintäasiantuntijaan, joka suunnitteli ja toteutti esittelyvideon pyörätuolitansseista. Ratkaisevassa roolissa ja ideoimassa oli pyörätuolitanssiryhmä, joka mahdollisti videon kuvaamisen omalla myötävaikutuksellaan.
Tulokset
13.10.2022 julkaistu video on otettu innolla vastaan. Se on kerännyt huikeat 118 katsojaa ensimmäisen vuorokauden aikana. Videon vaikuttavuus harrastuksen markkinoinnissa selviää lähikuukausien aikana.

Yhteyshenkilöt

Anu-Maija Kärjä
anu-maija.karja(ät)liminka.fi
viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija
Limingan kunta/ Elinvoima
Hanna Koskinen
hanna.koskinen(ät)liminka.fi
erityisliikunnanohjaaja
Limingan kunta

Janne Laamanen
janne.laamanen(ät)liminka.fi
liikuntapalvelupäällikkö
Limingan kunta/ Liikuntapalvelut
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta