30.9.2021
Limingan kunta, elinvoimapalvelut ja rakennusvalvonta, Liminka

Muuttakaa tekin Saunarantaan -vertaismarkkinointikampanja

Kehitteillä

Tarve ja tavoitteet
Saunaranta on Limingan Tupoksessa sijaitseva uusi asuinalue, jolle rakentuu omakotitontteja. Saunarannan tontteja koskeva lehti- ja radiomarkkinointikampanja käynnistyi todenteolla keväällä 2021, mutta alueella on edelleen noin 40 vapaata tonttia. Syksyn rakentajamessuilla vierailleet ihmiset olivat positiivisesti yllättyneitä kuullessaan Tupoksen palvelutarjonnasta. Samalla selvisi, että moni muuttava pariskunta on houkutellut myös tuttavansa ostamaan alueelta tontin.
Ratkaisu
Tieto ystäväpariskuntien tonttikaupoista innosti Limingan kuntaa kehittämään kampanjan, jossa Saunarannasta tontin ostavat henkilöt voivat suositella tontin ostamista myös ystävilleen, ja suosittelija voitaisiin palkita toteutuneista tonttikaupoista lahjakortilla ja omenapuun taimella. Tontin varaajalta kysytään varauksen teon yhteydessä, keneltä sai tiedon tai suosituksen Saunarannasta, ja suosittelija palkitaan teostaan.
Tulokset
Kampanja on vasta suunnitteluasteella, joten sen tulokset eivät ole vielä selvillä. Kampanjan uskotaan kuitenkin levittävän positiivista Liminka-kuvaa, houkuttelevan Saunarantaan uusia rakentajia sekä lisäävän alueelle muuttavien ihmisten tyytyväisyyttä valintaansa.

Yhteyshenkilöt

Anu-Maija Kärjä
anu-maija.karja(ät)liminka.fi
Viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija
Limingan kunta
Katariina Huikari
katariina.huikari(ät)liminka.fi
Viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija
Limingan kunta

Katariina Huikari
katariina.huikari(ät)liminka.fi
Viestintä- ja tapahtuma-asiantuntija
Limingan kunta
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta