11.10.2022
Uudenkaupungin kaupunki / hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelukeskus, Uusikaupunki

Tarvikematriisi

Kehitteillä

Tarve ja tavoitteet
Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelukeskuksen koko henkilöstö on useassa koko päivän kehittämispäivissä pohtinut erilaisia uusia toimintatapoja, joilla kehitetään paitsi palvelukeskuksen eri yksiköiden välistä yhteistoimintaa myös parempaa palvelua kuntalaisille. Lisäksi on kiinnitetty huomio siihen, miten saamme uusia asiakkaita palveluidemme piiriin.

Palvelukeskuksen eri yksiköillä on monenlaista tarviketta ja kalustoa, joita ei ole tarpeen hankkia palvelukeskukseen useampia. Eri yksiköiden toiminta on myös erilaista, mutta lainaamalla toisen yksikön toimintaan kuuluvia tarvikkeida voidaan "piristää" ja kehittää toisen yksikön normaalia toimintaa. Esimerkiksi nuorisopalveluiden Onnenpyörää voi hyödyntää kirjaston tapahtumassa, museon äänilaitteita voi käyttää kirjaston luennolla, liikuntatoimen laitteita voi hyödyntää nuorisotoimen ulkotapahtumassa jne.
Ratkaisu
Päätettiin luoda koko henkilökunnan yhteiseen Teams-tiimiin oma tavaramatriisi, johon kerätään eri yksiköistä lainattavat tarvikkeet. Näin paitsi säästetään hankinnoissa myös kehitetään yksiköiden välistä yhteistyötä.
Tulokset
Hanke on kehitteillä.

Yhteyshenkilöt

Mari Jalava
mari.jalava(ät)uusikaupunki.fi
Museonjohtaja
Uudenkaupungin kaupunki, hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut, museo
Jan Vuorenlaakso
jan.vuorenlaakso(ät)uusikaupunki.fi
hyvinvointijohtaja
Uudenkaupungin kaupunki
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta