11.10.2022
Uudenkaupungin kaupunki / hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelukeskus, Uusikaupunki

Hyvafestit

Kehitteillä

Tarve ja tavoitteet
Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelukeskuksen koko henkilöstö on useassa koko päivän kehittämispäivissä pohtinut erilaisia uusia toimintatapoja, joilla kehitetään paitsi palvelukeskuksen eri yksiköiden välistä yhteistoimintaa myös parempaa palvelua kuntalaisille. Lisäksi on kiinnitetty huomio siihen, miten saamme uusia asiakkaita palveluidemme piiriin.
Ratkaisu
Päätettiin kehittää koko palvelukeskuksen toimintaa laajasti esittelevät Hyvafestit. Hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden koko henkilöstö suunnittelee ja toteuttaa suuremman tapahtuman, jossa kuntalaisille esitellään laajasti Hyvan - eli palvelukeskuksen laajaa toimintaa ja palveluita. Jalkaudutaan sinne, missä ihmisetkin liikkuvat.

Luotiin koko palvelukeskuksen henkilökunnan Teams-tiimiin oma kanava, jonne joka yksiköstä edustaja. Tämä tiimi jatkaa tapahtuman toteuttamista esim. ensi keväänä.
Tulokset
Tässä vaiheessa ei vielä ole tuloksia. Mutta oma kehittämisteko on myös koko palvelukeskuksen yhteistyön syventäminen. Eri yksiköiden yhteistyö lisääntyy.

Yhteyshenkilöt

Mari Jalava
mari.jalava(ät)uusikaupunki.fi
Museonjohtaja
Uudenkaupungin museo
Jan Vuorenlaakso
jan.vuorenlaakso(ät)uusikaupunki.fi
hyvinvointijohtaja
Uudenkaupungin kaupunki
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta