14.10.2022
Lempäälän kunta / Lempäälän Kehitys Oy, Lempäälä

Joulutorit Erik Ednerin torilla

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Erik Ednerin torin kesätoiminnalle toivottiin jatkoa. Toisaalta "Lempäälän joulu" kaipasi uutta potkua ja näkyvyyttä. Haluttiin myös kohottaa Lempäälä-henkeä ja kunnan imagoa.
Ratkaisu
Tarjottiin kuntalaisille uusi mahdollisuus jouluun valmistautumiseen Lempäälässä neljän perjantai-illan joulutoritapahtuman sarjassa.

Kuntalaisilla oli mahdollisuus osallistua joulun avaukseen ensimmäisellä joulutorilla ja käydä jouluostoksilla neljänä perjantai-iltana. Yritykset ja yhteisöt taas saattoivat tuoda oman tarjontansa torille myyntiin. Kaikilla joulutoreilla oli tori täynnä myyjiä, niin kaupallisia yrittäjiä kuin myös erilaisia yleishyödyllisiä organisaatioita, yhdistyksiä ja koululuokkiakin.

Joulutorien rakentaminen, telttojen pystytys ja purku, hoidettiin yhteistyössä Lempäälän Kisan kanssa.
Tulokset
Lempäälän torille saatiin elämää, kun kuntakeskuksen markkinointiin ja viestintään yhdistettiin matkailun voimavarat, eli samalla rahalla saatiin tehtyä enemmän. Joulutorien tapahtumasarja toteutettiin yhteistyössä kunnan tapahtumatiimin, viestinnän ja Lempäälän Kehityksen kanssa. Myyjät hyötyivät tapahtumista taloudellisesti ja yhteistyö hyödytti kaikkia osapuolia.

Yhteyshenkilöt

Elina Kivi
elina.kivi(ät)lempaala.fi
Yhteysjohtaja
Lempäälän Kehitys Oy
Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta
Kehittämiseen ovat osallistuneet
Johto, henkilöstö ja
palvelujen käyttäjät

Toimialat

Toiminnot

Teemat