19.4.2021
Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Työelämäpalvelut, Rauma

Pop Up -rekry palvelut

Valmis

Tarve ja tavoitteet
Pop Up -rekry tapahtumassa yritys esittelee yritystään, sen toimintoja ja käytäntöjä, työtehtäviä, harjoittelu- ja työllistymismahdollisuuksia, vaadittavaa osaamista, rekrytointiprosessiaan, sekä uusien työntekijöiden perehdytystä. Tapahtuma on suunnattu WinNovan opiskelijoille. Tavoitteena on tuoda yritystä ja sen työmahdollisuuksia tunnetuksi opiskelijoille ja vastaavasti mahdollistaa yrityksille väylä jolla tavoittaa alan opiskelijoita.
Ratkaisu
Pop up -rekry tapahtuma sai alkunsa Winkkari -hankkeessa (2017-2019) ja sittemmin palvelua on jalostettu WinNovan Työelämäpalveluiden toimesta. Pop Up -rekry -tapahtuma järjestetään live -tapahtumana oppilaitoksemme kampuksilla (yhdellä tai useammalla) tai vaihtoehtoisesti se voidaan järjestää etätoteutuksena Teamsilla.

Livenä järjestettävän Pop Up -rekry tapahtuman kesto on 20-60 min. ja Teams -toteutuksena 20-30 min. Live -tapahtumassa yrityksellä on näkyvällä paikalla info-piste ja tapahtumaan voidaan yhdistää esimerkiksi työhaastatteluita ja luentoja. Yritykselle nimetään WinNovasta palveluasiantuntija joka vastaa tilaisuuden järjestelyistä. Tilaisuutta markkinoidaan sisäisesti opiskelijoillemme ja palveluun sisältyy some -tiedottamista käyttämissämme kanavissa.
Tulokset
Pop Up rekry - palvelu on herättänyt valtavaa kiinnostusta työelämän kumppanuuksissamme ja tapahtumia järjestetään lähes joka kuukausi. Vallitsevan tilanteen vuoksi tilaisuudet on kuitenkin viime aikoina järjestetty verkossa Teams -toteutuksena. Tilaisuudet ovat kiinnostaneet opiskelijoitamme, josta kertoo suuret osallistujamäärät.

Yhteyshenkilöt

Lena Girs
lena.girs(ät)winnova.fi


Jaa Twitterissä Jaa Facebookissa Jaa LinkedInissä Tulosta